Kategoriat
Yleinen

Bändileiri 17. -18.10. Nuortentuvalla

Nuorisoseura järjestää päiväleirinä bändileirin Nuortentuvalla 17-18.10 klo 10-16. Leiri on suunnattu ala-aste, yläaste- ja lukio-ikäisille bändisoitosta kiinnostuneille nuorille. Osallistujilla on hyvä olla soittokokemusta ennestään, esimerkiksi koulun musiikintunneilta. Osallistujat pyritään jakamaan sopiviin bändeihin iän ja soittokokemuksen mukaan.

Leirillä harjoitellaan:

  • Yhteissoittoa
  • Äänentoistolaitteiden käyttöä
  • Yleisiä musiikkitaitoja

Osallistujilla on hyvä olla oma soitin käytettävissään. Paikan päällä on rumpusetti, vahvistimia (kitara ja basso), sähköpiano ja äänentoistolaitteet käytettävissä. Tarvittaessa myös muutamia kitaroita ja bassoja.

Leirimaksu 20€ sisältää ohjauksen lisäksi kevyen lounaan ja välipalan sekä tarvittavat opetusmateriaalit. Maksu suoritetaan jälkikäteen laskulla.

Leirin ohjaajana toimii musiikkipedagogi Tapio Lindholm. Apuohjaajina Niklas Jansson ja Eemeli Lahti.

Lisätietoa ja Ilmoittautuminen 14.10 mennessä Tapiolle puh. 040 507 8496 tai sähköpostilla tapio.lindholm@gmail.com