Yleinen

Ohjeistusta korona-ajan harrastustoimintaan 19.10.2020

Suomen Nuorisoseurat on linjannut 16.10.2020 harrastusten osalta seuraavaa:

Suomen Nuorisoseurat ry seuraa valtioneuvoston ja aluehallintoviranomaisten ohjeita ja suosittelee aikuisten suuren riskin harrastustoiminnan keskeyttämistä niillä alueilla, joissa koronaviruspandemia on kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Suuren riskin harrastustoiminta käsittää lajit, joissa etäisyyttä ei voida pitää. Tähän voidaan lukea esimerkiksi tanssi- ja teatteriryhmät. Ulkotiloissa harrastaminen on edelleen mahdollista.

Voit lukea lisää valtioneuvoston verkkosivuilta. Suosittelemme myös aluehallintoviraston ohjeiden seuraamista.

16.10. 2020

Suomen Nuorisoseurat ry:n johtoryhmä

Ohje harrastustoiminnasta Kosken Nuorisoseurassa 19.10.2020

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa voidaan jatkaa toistaiseksi, kunhan huolehditaan riittävistä koronaviruksen leviämistä ehkäisevistä toimista. Tämä tarkoittaa käytännössä seuraavaa:

• Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta harrastukseen tullessa ja sieltä lähtiessä
  • Harrastukseen osallistutaan vain terveenä
  • Vältä ylimääräistä oleskelua harrastuspaikalla ennen ja jälkeen harrastuksen (treenivaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alla)
  • Vanhemmat/huoltajat, jotka saattavat tai hakevat lapsen Nuortentuvalta sisältä, suositellaan käytettävän kasvosuojainta

Harrastustoimintaan osallistuvilta ei edellytetä kasvosuojaimen käyttöä, tähän luetaan mukaan myös ohjaajat / valmentajat.

Aikuisten harrastustoiminnassa noudatetaan valtioneuvoston suositusta rajoituksista kiihtymis- ja leviämisvaiheen mukaan.