Yleinen

Nuorisoseuran sählykerho vuoden 2020 nuorisovaikuttaja

Kosken TL kunta on myöntänyt huomionosoituksena nuorten hyväksi tehdystä työstä Vuoden Nuorisovaikuttaja kunniamaininnan Kosken TL Nuorisoseuran sählykerholle. 1-3 luokkalaisille suunnattu sählykerho perustettiin vuosi sitten lasten halusta päästä pelaamaan ilman sen kummempia sarjatavoitteita. Kerhon tarkoitus onkin pitää hauskaa ja liikkua.

Vuoden Nuorisovaikuttaja 2020, Kosken Nuorisoseuran Sählykerho

Sählykerho perustettiin lasten halusta päästä pelaamaan, joten osallistujia ei tarvinnut kauaa houkutella. Jo parissa päivässä ilmoittautuneita oli parisenkymmentä. Innostus sählyilyyn on säilynyt, sillä keskimäärin jokaisella kerralla osallistujia on ollut viitisentoista.

Vuonna 2020 sählykerho ehti kokoontua keväällä jonkin aikaa, kunnes korona esti harjoitukset. Syyslukukaudella harjoituksia pidettiin normaalisti, mutta tänä vuonna kerhoa ei ole päästy koronarajoitusten vuoksi vielä starttaamaan.

Sählykerho kokoontuu Nuortentuvalla keskiviikkoisin klo 18-19. Ohjaajina toimivat Timo Toivonen, Martti Nyhä ja Anssi Ahti.