Nuorisoseuran sählykerho vuoden 2020 nuorisovaikuttaja

Kosken TL kunta on myöntänyt huomionosoituksena nuorten hyväksi tehdystä työstä Vuoden Nuorisovaikuttaja kunniamaininnan Kosken TL Nuorisoseuran sählykerholle. 1-3 luokkalaisille suunnattu sählykerho perustettiin vuosi sitten lasten halusta päästä pelaamaan ilman sen kummempia sarjatavoitteita. Kerhon tarkoitus onkin pitää hauskaa ja liikkua.

Vuoden Nuorisovaikuttaja 2020, Kosken Nuorisoseuran Sählykerho

Sählykerho perustettiin lasten halusta päästä pelaamaan, joten osallistujia ei tarvinnut kauaa houkutella. Jo parissa päivässä ilmoittautuneita oli parisenkymmentä. Innostus sählyilyyn on säilynyt, sillä keskimäärin jokaisella kerralla osallistujia on ollut viitisentoista.

Vuonna 2020 sählykerho ehti kokoontua keväällä jonkin aikaa, kunnes korona esti harjoitukset. Syyslukukaudella harjoituksia pidettiin normaalisti, mutta tänä vuonna kerhoa ei ole päästy koronarajoitusten vuoksi vielä starttaamaan.

Sählykerho kokoontuu Nuortentuvalla keskiviikkoisin klo 18-19. Ohjaajina toimivat Timo Toivonen, Martti Nyhä ja Anssi Ahti.

Rauhallista joulua

Nuorisoseuran kuoron Köörin ja kumppaneiden joulutervehdys. Ihanaa joulua jokaiselle!

Joulumyyjäiset peruttu

Seuramme perinteiset joulumyyjäiset on tänä vuonna peruttu pahentuneen koronavirusepidemiatilanteen vuoksi. 13.12. ei siis ole Nuortentuvalla myyjäisiä.

Toivotamme kuitenkin kaikille joulumieltä ja onnelista loppuvuotta, pysytään terveinä!🤶🎅

Syyskokous

Kosken T.L. Nuorisoseuran syyskokous Nuortentuvalla sunnuntaina 29.11.2020 klo 12.00. Kahvit alkaen klo 11.30. Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä seuran uudet säännöt.

Tervetuloa, Johtokunta

Ohjeistusta korona-ajan harrastustoimintaan 19.10.2020

Suomen Nuorisoseurat on linjannut 16.10.2020 harrastusten osalta seuraavaa:

Suomen Nuorisoseurat ry seuraa valtioneuvoston ja aluehallintoviranomaisten ohjeita ja suosittelee aikuisten suuren riskin harrastustoiminnan keskeyttämistä niillä alueilla, joissa koronaviruspandemia on kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Suuren riskin harrastustoiminta käsittää lajit, joissa etäisyyttä ei voida pitää. Tähän voidaan lukea esimerkiksi tanssi- ja teatteriryhmät. Ulkotiloissa harrastaminen on edelleen mahdollista.

Voit lukea lisää valtioneuvoston verkkosivuilta. Suosittelemme myös aluehallintoviraston ohjeiden seuraamista.

16.10. 2020

Suomen Nuorisoseurat ry:n johtoryhmä

Ohje harrastustoiminnasta Kosken Nuorisoseurassa 19.10.2020

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa voidaan jatkaa toistaiseksi, kunhan huolehditaan riittävistä koronaviruksen leviämistä ehkäisevistä toimista. Tämä tarkoittaa käytännössä seuraavaa:

• Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta harrastukseen tullessa ja sieltä lähtiessä
  • Harrastukseen osallistutaan vain terveenä
  • Vältä ylimääräistä oleskelua harrastuspaikalla ennen ja jälkeen harrastuksen (treenivaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alla)
  • Vanhemmat/huoltajat, jotka saattavat tai hakevat lapsen Nuortentuvalta sisältä, suositellaan käytettävän kasvosuojainta

Harrastustoimintaan osallistuvilta ei edellytetä kasvosuojaimen käyttöä, tähän luetaan mukaan myös ohjaajat / valmentajat.

Aikuisten harrastustoiminnassa noudatetaan valtioneuvoston suositusta rajoituksista kiihtymis- ja leviämisvaiheen mukaan.

Bändileiri 17. -18.10. Nuortentuvalla

Nuorisoseura järjestää päiväleirinä bändileirin Nuortentuvalla 17-18.10 klo 10-16. Leiri on suunnattu ala-aste, yläaste- ja lukio-ikäisille bändisoitosta kiinnostuneille nuorille. Osallistujilla on hyvä olla soittokokemusta ennestään, esimerkiksi koulun musiikintunneilta. Osallistujat pyritään jakamaan sopiviin bändeihin iän ja soittokokemuksen mukaan.

Leirillä harjoitellaan:

• Yhteissoittoa
  • Äänentoistolaitteiden käyttöä
  • Yleisiä musiikkitaitoja

Osallistujilla on hyvä olla oma soitin käytettävissään. Paikan päällä on rumpusetti, vahvistimia (kitara ja basso), sähköpiano ja äänentoistolaitteet käytettävissä. Tarvittaessa myös muutamia kitaroita ja bassoja.

Leirimaksu 20€ sisältää ohjauksen lisäksi kevyen lounaan ja välipalan sekä tarvittavat opetusmateriaalit. Maksu suoritetaan jälkikäteen laskulla.

Leirin ohjaajana toimii musiikkipedagogi Tapio Lindholm. Apuohjaajina Niklas Jansson ja Eemeli Lahti.

Lisätietoa ja Ilmoittautuminen 14.10 mennessä Tapiolle puh. 040 507 8496 tai sähköpostilla tapio.lindholm@gmail.com

Syksyn 2020 harrastusryhmät

Kansantanssi

Pirpanat harjoittelee keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 alk. 26.8.

YksKaksKolme kokoontuu ke 26.8. Klo 17.30 ja sopii yhdessä harjoitusajan

Kansantanssiryhmä m:t kokoontuu n. joka toinen viikonloppu 30.8. alkaen

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja kesken kaudenkin voi tulla mukaan. Kerhomaksu 20€/lukukausi+seuran jäsenmaksu. Kaikkia ryhmiä ohjaa Taina Salminen p. 040 762752

Sählykerho

1-3 luokkalaisille suunnattu sählykerho keskiviikkoisin 2.9. alkaen klo 18-19. Kerhoa ohjaavat Martti Nyhä, Anssi Ahti ja Timo Toivonen. Ilmoittautumiset Timo Toivonen: 0447733240. Kerhomaksu 20€/lukukausi + seuran jäsenmaksu. Mukaan pääsee myös pitkin syksyä.

Teatteri

Nuorten teatteri Konstit aloittaa toiminnan kokoontumalla Nuortentuvalle 6.9. klo 17.30. Ohjaajana Jemina Jansson 044 974 6369. Ei ikärajaa, mutta lukutaito vaaditaan. Kerhomaksu 20€ + seuran jäsenmaksu.

Bändikerho

Bändileiri Nuortentuvalla 17-18.10 päivisin klo 10-16. Seuraa tiedotteita some-kanavissa (Facebook, Instagram). Tiedustelut ja ilmoittautumiset Tapio Lindholm p. 040 5078496

Jäsenmaksut

Kosken T.L. Nuorisoseura ry:n jäsenmaksut vuonna 2020 ovat

• 12€ alle 18 vuotiaat

• 18€ kuluvana vuonna 18 vuotta täyttävät tai vanhemmat.